Φωτογραφίες από τον αγώνα : SNF Run 2019 - Τρέχοντας προς το Μέλλον - 23.06.2019
--------------
• Οι φάκελοι των φωτογραφιών των 6 και 10 χλμ είναι χωρισμένοι με βάση την ώρα άφιξης των αθλητών στην αψίδα του τερματισμού. Αν γνωρίζετε περίπου την ώρα του τερματισμού σας μπορείτε είτε να πάτε στον αντίστοιχο φάκελο και να ψάξετε τις φωτογραφίες σας μία-μία είτε να βάλετε στο πεδίο αναζήτησης (σε υπολογιστές κάτω δεξιά και σε κινητά ή tablet στο μενού της ιστοσελίδας) το χρόνο άφιξης σας σε 24ωρη μορφή π.χ. 22:05:13 (ώρα:λεπτά:δεύτερα). Φυσικά, επειδή υπάρχει μια απόκλιση 5-10 δευτερολέπτων τα αποτελέσματα της αναζήτησης δεν θα είναι απόλυτα σωστά, αλλά θα σας βοηθήσει να μεταπηδήσετε κοντά στις φωτογραφίες σας και να κερδίσετε χρόνο. Πηγαίνοντας μερικές φωτογραφίες εμπρός ή πίσω θα τις βρείτε.
• Επίσης μπορείτε να προσπαθήσετε να αναζητήσετε τις φωτογραφίες σας με τον αριθμό συμμετοχή σας (ΒΙΒ number). Πληκτρολογήστε στην εύρεση τον λατινικό χαρακτήρα " m " και στη συνέχεια χωρίς κενό τον αριθμό συμμετοχή σας π.χ. m1293. Επειδή όμως ο αγώνας ήταν βραδινός και δεν υπήρχε αρκετός φωτισμός, τα αποτελέσματα με βάση τον αριθμό συμμετοχής σας μπορεί να μην είναι σωστά.
• Οι δρομείς των 10 χλμ εμφανίζονται από τον 6ο φάκελο και πιο συγκεκριμένα μετά την φωτογραφία με α/α 1906237467 και ώρα άφιξης 21:43:45
• Επίσης χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι κάτω από κάθε φωτογραφία βρίσκεται η ώρα που έγινε το κλικ της φωτογραφικής μηχανής (ισχύει μόνο για υπολογιστές).